O nama

O NAMA

Na samo 6 km od crnogorske metropole turizma Budve, vozeći se serpentinama kroz predivne predjele netaknute prirode, stiže se do etno sela Krapina, koje posjetiocima nudi nesvakidašnje sadržaje – domaću kuhinju, organske proizvode, uživanje pored vodopada, eko plivanje kao i spuštanje uz ZIP LINE.

Zemlju koja je u posljednjih 7 generacija bila obrasla impozantnom, gustom šumom, vlasnik, gdin Gojko Božović, pretvorio je u veoma interesantan eko kompleks sa bogatim sadržajima. Ono što ovaj kompleks izdvaja od drugih jeste mogućnost da sami učestvujete u pripremanju hrane . Iz ekološke bašte, koja je u potpunoj službi restorana, možete sami ubrati neki od organskih proizvoda koji će se naći na vašoj trpezi.

ETNO SELO KRAPINA

To fino uvučeno mjesto se nalazi na 185 metara nadmorske visine i garantuje oko 5 stepeni nižu temperaturu od one u Budvi.

PONUDA

null

Restoran

U ponudi restorana su isključivo organski proizvodi – domaći sir, vino, masline, kao i maslinovo ulje koje se u ovom etno selu i pravi.

null

Zoo vrt i ribnjak

U sklopu kompleksa nalazi se mini zoo vrt kao i ribnjak u kom se uzgajaju pastrmka, šaran i jegulja.

null

Zip line

Najhrabriji posjetioci imaće priliku da se spuštaju ZIP LINE-om, dugim 314 m na visini od 80 m, gradjenim od strane najvecih stručnjaka u ovoj oblasti.

U savršenom spoju prirode i tradicije, uživaćete u zelenilu, rijeku, jezerce, vodopad, a gostoljubivi domaćini potrudiće se da Krapinu dugo pamtite i vraćate joj se.

Dobro nam došli!

krapina_41